Cum cumpar

Termeni privind achizitionarea produselor de pe www.brokeranvelope.ro

Preturile de pe www.brokeranvelope.ro sunt in RON si contin TVA.

Pozele produselor sunt cu titlu de prezentare!

Pentru a achizitiona produse de la firma noastra ne puteti contacta:

-> pe e-mail la vanzari@brokeranvelope.ro

-> telefonic: Vodafone: 0723 227 156

-> folosind formularul din pagina de contact.

Livrarea produselor:
Livrarea produselor se face in afara Bucurestiului prin curierat rapid cu plata ramburs la primirea jantelor iar clientii din capitala isi vor ridica produsele de la sediul firmei.

Conditiile de cumparare:
Garantia acopera numai exfolierea sau separatia stratului exterior de janta. Aceasta garantie nu se extinde la deteriorarea produsa in timpul montajului jantelor si/sau anvelopelor sau la defectul ce apare din oricare alte motive decat folosirea normala in circulatie. Garantia nu acopera deteriorarea accidentala, neatentia sau folosirea gresita a jantelor sau din cauza utilizarii agentilor chimici de curatare necorespunzatori.

Deteriorarea finisajului in cazul modelelor Chrome si Polished Black din cauza conditiilor meteo, incluzand coroziunea sau porozitatea cauzata de sare, NU este acoperita de garantie. Este recomandabil ca pe perioada anotimpului rece sa schimbati rotile cu jante si anvelope pentru iarna. In cazul in care modelul solicitat de catre client nu se afla in stoc se percepe un avans de 30% din valoarea totala a comenzii, iar termenul de livrare este de aproximativ 21 zile lucratoare. Din momentul sosirii jantelor clientul se obliga ca in termen de 7 zile sa achite contravaloarea totala a setului de jante comandat, in caz contrar avansul platit initial se anuleaza.

Informatiile de pe acest site sunt pur informative. Nu ne asumam raspunderea pentru anumite greseli. Unele marci ale produselor sunt marca inregistrata ale respectivului producator. Toate drepturile asupra continutului acestui site sunt rezervate de catre Pro-Line Solutions si producatorii marcilor comercializate.